Image Alt

Birou

Birou pe comanda

Cele mai bune rezultate decorative sunt intotdeauna obtinute atunci cand decoram o camera in cel mai personalizat mod posibil, astfel incat sa ne exprime personalitate si valorile dupa care ne ghidam. Fiecare loc este unic si, prin urmare, mobilierul trebuie sa fie adaptat camerei si nu invers. Cu birourile personalizate la comanda de la Metal Concept puteti profita la maximum de spatiul din birou.

Biroul este o piesa de mobilier care pe langa partea sa functionala are un impact foarte mare asupra aspectului total al unei incaperi. Atat in mediul rezidential cat si in mediul business si industrial, biroul este piesa centrala datorita dimensiunilor sale crescute, facand ca toate celelalte piese de mobilier si de design sa graviteze in jurul lui. Un birou personalizat este o modalitate excelenta de a-l adapta la nevoile noastre, tinand cont de sugestiile ergonomice.

La Metal Concept, birourile la comanda sunt realizate cu structuri din metal (inox, otel, aluminiu) pentru rezistenta crescuta si placaje din lemn, pal sau alte tipuri de materialele la cerere.

Metal Concept

Pentru idei, sugestii sau intrebari, va rugam sa ne contactati.

La Metal Concept impreuna cu estetica si stilul, pretuim functionalitatea si cautam ca fiecare piesa sa fie practica. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu sfaturi de top pentru a profita la maximum de spatiul pe care il aveti la dispozitie.