Image Alt

Mobila la comanda

MASA METAL

Masa din metal pentru mediul rezidential, business sau industrial

Indiferent ca doriti o masa de metal pentru casa sau pentru afacerea dumneavoastra ori pentru un centru de sanatate (precum masa de tip instrumentar, transport alimente, etc.) sau mediu industrial, contati pe ajutorul Metal Concept. Cream orice tip de masa din metal din inox, otel sau aluminiu.

BIROURI

Birouri pentru casa sau mediu business

Va ajutam in crearea oricarui tip de birou cu structura din metal, precum inox, otel sau aluminiu, in functie de cerintele si designul dvs. Modelele pot sa fie dedicate atat mediul rezistential cat si mediului business, precum birouri, sau mediului industrial, precum hale industriale.

RAFTURI

Rafturi industriale sau rezidentiale la comanda

Echipa Metal Concept va ajuta in proiectarea si crearea de rafturi metalice la comanda pentru debara, beci sau hale industriale. Avem nevoie de informatii clare despre model, dimensiuni si greutatea maxima pe care un raft trebuie sa o suporte pentru a va ajuta in crearea celei mai bune solutii.

CUIERE

Cuiere la comanda personalizate

Metal Concept creeaza cuiere la comanda personalizate in functie de preferintele fiecarui client in parte. Daca stiti deja modelul pe care il doriti si aveti dimensiunile exacte, vom crea cuierul in cel mai scurt timp posibil. Daca nu aveti inca informatii clare, impreuna cu dvs. vom gasi cea mai buna solutie.

SOLICITA O OFERTA

Investeste in calitate inalta, preturi competitive si profesionalism!