Image Alt

Rafturi

Rafturi pe comanda

Rafturile din metal sunt ideale pentru a putea organiza mai bine diferitele obiectele si pentru ca acestea sa fie la indemana. Specialistii Metal Concept creeaza rafturi in diverse dimensiuni, modele si materiale pentru a se potrivi cerintelor dumneavoastra.

In plus, aveti suport total din partea echipei pentru a avea cele mai bune sfaturi cu privire la materialele necesare in functie de mediul (temperatura, loc, grad de umiditate) de amplasare al rafturilor si greutatea suportata de rafturi.

Indiferent ca doriti rafturi pe comanda de tipul celor care se agata pe un perete sau rafturi de sine statatoare, echipa Metal Concept o sa va creeze modelul dorit in cel mai scurt timp. Materialele scheletului din care echipa Metal Concept poate sa creeze rafturile sunt inox, otel inoxidabil si aluminiu ca urmare a proprietatilor pe care aceste metale le aduc in timp beneficiarului.

Metal Concept

Pentru idei, sugestii sau intrebari, va rugam sa ne contactati.

Pentru a putea comanda un raft personalizat, trebuie sa comunicati echipei noastre modelul ales, dimensiunile necesare, culorile pe care le doriti, iar un operator va va trimit in cel mai scurt timp oferta de pret cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra.